Sunday, June 26, 2016

"because sometimes, when we grow older, we also grow apart.."



i hope we don't.


Tuesday, November 17, 2015

Out now to light up your days!

HALO!
gue sama bea dan ricky ada new project nih. (ASIK) kagak kagak. dagang.
jual korek merk cricket dengan design ANTI mainstream. yang nggak akan lo temuin di mini market mini market (ciaelah) tapi serius.

pattern ada di kita bisa dipilih gitu. kalau mau custom sih sementara ini minimal 20 :( (huhu maafkan, next time dicoba untuk buka preorder kalau sudah ramai pembeli) tapi tenang, custom tuh bisa pake kepala lo,
kepala temen lo, bokapnyokap lo, pak rt dll. bisa beda beda juga 20 gambarnya. TAPI, harus sekaligus 20. satuannya 10 ribu aja kok. jadi kalau mau custom bisa ajak temen temen lo buat barengan! nih contoh yang udah jadi baru dua sih.

bisa add line nabiyameida kalo mau tau lebih lanjut (bukan line gue.)


lucu parah si.
bukan karena dagangan sendiri. tapi gue emang serius.
INI.LUCU.BANGET.


maaf numpang promosi.

pokoknya. jual korek.

luvluv

Saturday, October 31, 2015

The how(s) in life

Hi guys! i have been waiting for a moment like this yay finally home befor 10 pm with nothing to planned.
ugh this is actually the best kind of saturdayssss, if only i could have nom a company.

so...
belakangan ini gue lagi suka dengerin lagu Adele yang Hello. pasti udah denger dong ya dan parah ngga sih, setelah lama ngga keliatan, pas balik, entah vocalnya emang makin kuat gitu atau itu lagu cocok banget sama tipikal suara dia!! BELUM LAGI YAALLAH JADI CANTIK BGT.
anywaysssss, lagunya ngena bangetsih lyricnya.
ya ngga personally gitu sih karena gue ngga pernah nyesel yang segitunya. hehe Alhamdulillah, masih ditemani dengan orang yang sama dan Alhamdulillah masih romantis aja. WKWK PAMER NIH DAV.

bukan itu yang mau gue bahas. i actually have something in mind thats been bugging me.
did you guys know, that most people fall out of love for the same reasons they fell in it?
gue baru baru ini sempet baca semacam komen di tumblr gitu sih dan jujur tulisan dia bikin gue mikir. how?
how could it be possible? falling out of love for the same reasons that we fell in it?


so their lover's one track mind is now immaturity,
their spontaneity becomes reckless and irresponsible,
their stubbornness that used to be cute? has become refusal to compromise.

i dont know, the thought that i can become ugly to someone who once thought all the stars were in my eyes just scares the shit out of me.

i mean, how?
what happened?
what could have gone so wrong that it could turn someone's smile 180 degrees?
someone's laugh into screams?
someone's love into hatred?

how about the memories? the days they went through together? the ups and downs? the plans they made? the promises? the warm hugs? the slow kisses? the silly tingly feeling? the butterflies? the songs sang along together in long car rides?

the fuck happened to those?

out of all the questions, i am only able to answer one. "will i ever be ready, when that day comes to me?"

holy hell no. i guess i'll never be ready.

Wednesday, October 7, 2015

skwad


Putri Mayzara, Thaniya Rizki Davia, Megarini Bungawalie, Nadia Mahendrati, Tisha Hasanah, Diva Aisyah

Thursday, October 1, 2015

this post is dedicated to Dinda.


i just want you to know how thankful i am to have a bestfriend i know i can always count on.

please know that i always have your back, 
and i know you'll always have mine as well.

happy birthday, love.
see you soon :)